Voel je Vrij en Vitaal

Herken je jezelf in uitspraken als:” Ik zit niet zo goed in mijn vel, Ik heb last van angsten, ik slaag er maar niet in om mijn doelen te bereiken, Ik ben zo moe, Ik………”  Wil je daarin graag veranderen, dan is de workshop “Voel je Vrij en Vitaal” zeker iets voor jou.

Waarschijnlijk ben jij ook zo iemand die de signalen van haar lichaam vaak negeert. Je bent niet de enige. Hoeveel mensen ken jij die heel vaak last hebben van hoofdpijn of iedere dag opstaan met pijn in hun rug. Dit zijn duidelijke signalen van het lichaam die heel vaak genegeerd worden. Pijn is namelijk een signaal dat je uit balans bent en dat er iets moet gebeuren om die balans weer terug te krijgen. Wij geven jou de tools om jezelf hierbij te helpen.

Neem je leven in eigen hand en haal het beste uit jezelf. Ont-moet Jezelf gaat je helpen om je ogen te openen en te worden wie je echt bent om zodoende je mooiste leven te leiden.

De ochtenden zullen een combinatie zijn van EFT (Emotional Frequency Therapy), Do-in en Chi-oefeningen, waarin we vooral zullen leren om  blokkades los te laten (vrij te zijn) en je lichaam in beweging te zetten van binnenuit. Hierdoor voel je lichaam weer stromen en dat geeft energie.

EFT is een eenvoudige, snelle en effectieve methode om:

  • negatieve emoties te neutraliseren, te verwerken en los te laten
  • ongewenste gedachten om te zetten en ongewenste patronen te doorbreken
  • fysieke klachten (met mentale oorzaak) op te lossen

Door de Do-in en Chi-oefeningen ga je je vitaler voelen en krijg je meer energie.

Wat ga je tijdens deze 2 dagen leren

  • het ontstaan van emoties
  • van waaruit worden emoties gestuurd
  • emoties zijn energieën en deze beïnvloeden ons lichaam en onze geest
  • affirmaties en ademhaling.

Een interactieve en ontspannen ochtend, waarbij we aan de slag gaan met de methode. Naast een stukje informatie is het vooral zelf ervaren en voelen wat het met je doet. Tijdens de tweede bijeenkomst zullen we ervaringen delen en oefenen we verder met wat we geleerd hebben.

De cursus Voel je Vrij en Vitaal bestaat uit 2 lessen en zal worden gegeven door Annemiek Verhoeff. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Prijs: € 48,00

Check voor de exacte data onze Facebookpagina