Reading met wastekening

Wastekeningen maken is waanzinnig leuk om te doen. Je kiest intuïtief kleuren bijenwas die aan de onderkant van een heet strijkijzer worden gesmolten. Daarmee ga je over het papier en ontstaat er zomaar een tekening. Of je nu je best doet om er iets speciaals van te maken of niet, mooi wordt het altijd. Een samenspel van kleuren en beweging, en als je goed kijkt is er van alles te zien.

Jolanda Maljers, therapeut bij ZIEN inzicht en coaching zal aan de hand van de patronen en energie van jouw tekening een reading geven. Een reading is een eenvoudige manier om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Een reading is geen toekomstvoorspelling, maar een middel om jou in het hier en nu op weg te helpen in de goede richting.

Uiteraard is het ook mogelijk om met een eigen groep vriendinnen, familie of collega’s een afspraak te maken voor deze leuke en bijzondere workshop. Met een groepje van maximaal 6 gaan we dan lekker in de bijenwas duiken en samen plezier hebben in het ervaren van wat er bij jezelf en de ander op het papier ontstaat.

Prijs: 20,00

Check voor de exacte data onze Facebookpagina