Cursus werken met de Biotensor (incl. je eigen biotensor)

Door de therapeuten en coaches die werkzaam zijn bij Ont-moet Jezelf wordt regelmatig gewerkt met de Biotensor. Een vraag die wij dan vaak gesteld krijgen is; kan ik dit ook? Het antwoord is JA, iedereen kan dit leren.

De Biotensor is van onschatbare waarde en zou eigenlijk is geen enkel huishouden mogen ontbreken. Daarom bieden wij jou nu de mogelijkheid om kennis te maken met dit veelzijdige apparaat en de mogelijkheden te ervaren tijdens de unieke basisworkshop “Werken met de Biotensor”.

Hoe fijn zou het zijn als je zelf kunt testen welke voeding of supplementen 100% gezond en effectief voor jezelf of anderen zijn? Of dat de dieren in je huis het wel naar hun zin hebben en dat je blokkades en disbalans in chakra’s kunt signaleren en nog veel meer. Ook voor in je (spirituele) praktijk is het een supertoffe tool! De mogelijkheden zijn oneindig!

De Biotensor is een instrument voor het testen van energetische trillingen en functies. De Biotensor maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:
– Allergieën
– Voedselcombinaties
– Vitamines en mineralen
– Producten
– Chakra’s
– Straling
– Check-up lichaam en organen
– Etc.

Ben je nieuwsgierig hoe dit hulpmiddel je dagelijkse leven zou kunnen verrijken? Geef je dan nu op voor deze unieke workshop.
In simpele stappen wordt uitgelegd hoe het werkt en hoe jij ermee kan werken. Door de duidelijke oefeningen leer je stap voor stap de Biotensor als een hulpmiddel te gebruiken.

De prijs voor deze unieke workshop bedraagt € 199,00. Hiervoor krijg je een hele dag training van Jolanda Maljers, je eigen persoonlijke Biotensor zodat je direct aan de slag kan, een certificaat van deelname en een manual om alles thuis nog eens op je gemak te kunnen nalezen.

Check onze Facebookpagina voor de data.