Uit je hoofd, in je hart door middel van Art-journaling

Creatief bezig zijn is een goede manier om los te laten en even “uit je hoofd” te zijn.

De workshop art journaling geeft jou de mogelijkheid om je dagelijkse leven te documenteren met meer dan woorden en is een geweldige manier om je gedachten te ordenen en los te laten. Je moet bij een art journal denken aan een soort visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren, verwerken etc. Bij art journaling kan alles, tekenen, schrijven, plakken, schilderen. Het mooie van een art journal is, dat je niks fout kan doen, alles kan en alles mag, en op je eigen manier. Een lekker creatief uitspattingsboek, en het helpt nog ook!

Als je aan een pagina begint weet je nooit vantevoren hoe het zal gaan worden. Je blijft gewoon doorgaan tot je tevreden bent. Papier is geduldig; mooie achtergrond, een plaatje plakken, tekst toevoegen, tekeningetje erbij, mooi randje eromheen enz. Eigenlijk is alles te verwerken in een art journal, als het maar blijft plakken. Denk aan concertkaartjes, foto’s,servetten, mooie quotes uit bladen, maar ook zand, schelpen, wol, bladeren, stof. En terwijl je zo bezig bent raakt je papier vol en je hoofd steeds leger.

Deze workshop Art journaling bestaat uit 5 lessen om de week op woensdagavond en wordt gegeven door Esther Limonard. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Prijs: € 75,00 voor 5 lessen te voldoen bij aanvang van de cursus. Dit is inclusief alle materialen

Check voor de exacte data onze facebookpagina