Workshops en Events

Maak je eigen “limited edition” scrub. Eén voor jezelf en één voor een geliefde

Niets voelt fijner dan een huid die ontdaan is van alle dode huidcellen en straalt als nooit tevoren, nietwaar? Je kunt natuurlijk een dure scrub kopen in de winkel, maar waarom zou je hem niet zelf maken.

De een houdt van een ruwe scrub, de ander weer van een milde. De een vindt de frisse geur van citrusvruchten heerlijk, terwijl de ander geniet van de intense geur van jasmijn. Iedereen heeft zo haar eigen voorkeur. Bij de workshop Scrub maken gaat elke deelneemster twee scrubs maken die precies past bij haar wensen met 100% pure etherische en biologische oliën.

Tijdens de workshop gaat het vooral om gezelligheid en creativiteit op een laagdrempelige manier. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor iets lekkers tussendoor.

Workshop scrub maken
De workshop bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel gaat iedereen ontdekken wat zij een fijne geur vindt (of juist niet). Ondertussen komen je voeten heerlijk bij in een voetenbad terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers.

Tijdens het tweede deel gaan we de opgedane kennis gebruiken om een heerlijke scrub te maken terwijl je lichaam een kleine detox doormaakt met onze gezonde en lekkere smoothie. Iedereen maakt een scrub op basis van haar eigen voorkeuren en wensen. Na afloop gaat iedereen naar huis met twee natuurlijke en unieke producten. Vrolijk ingepakt met strikjes en een zelfgemaakt en geschreven label. Hoe leuk is het om een door jou gemaakte “limited edition” met Kerst te schenken aan iemand die je liefhebt.

Geniet van:

 • Een heerlijk voetenbadje
 • Koffie of thee met iets lekkers
 • De heerlijke geuren van etherische oliën
 • Een gezonde smoothie
 • Gezelligheid en ontspanning in een ongedwongen sfeer

De prijs voor deze complete avond waarbij je 2 producten mee naar huis neemt bedraagt € 25,00

Datum: maandag 27 november van 19.30 tot 22.00 uur

Locatie: Ont-moet Jezelf, Van Hogendorpplantsoen 28 in Dordrecht

Inschrijven kan door middel van het sturen van een e-mail naar ontmoetjezelf2017@gmail.com o.v.v. workshop Scrub maken

 

3 thoughts on “Maak je eigen “limited edition” scrub. Eén voor jezelf en één voor een geliefde

 1. Hallo,

  Wat een ontzettend leuk idee om zelf scrub te maken! Ik vroeg me af hoeveel plek jullie nog hebben op die dag? (27 nov) Heb een klein clubje dat interesse heeft.

  Ik hoor graag van u.

  Mvg,

  Rowena van Ewijk

  1. Hoi Rowena,
   Ik zie je bericht nu pas, dus sorry dat ik zo laat reageer. Als je een klein clubje hebt (minimaal 4 personen) kunnen we ook een door jullie te bepalen datum kiezen. Dan hebben jullie een privé workshop zonder anderen. Een soort vriendinnenavond zeg maar. Neem anders even contact met mij op op telefoonnummer 0624787543 of stuur een mailtje naar ontmoetjezelf2017@gmail.com

   Groetjes,
   Esther

  2. Ik ben trouwens het vrouwtje (Esther Limonard) van Bo en Pepper, 2 shih tzu’s die ik om de 8 weken bij Piekfijn breng 🙂 Kleine wereld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *