Workshops en Events

Uit je hoofd, in je hart door middel van Art-Journaling

Creatief bezig zijn is een goede manier om los te laten en even “uit je hoofd” te zijn.

De workshop art journaling geeft jou de mogelijkheid om je dagelijkse leven te documenteren met meer dan woorden en is een geweldige manier om je gedachten te ordenen en los te laten. Je moet bij een art journal denken aan een soort visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, expirimenteren, verbeelden, herinneren, verwerken etc. Bij art journaling kan alles, tekenen, schrijven, plakken, schilderen. Het mooie van een art journal is, dat je niks fout kan doen, alles kan en alles mag, en op je eigen manier. Een lekker creatief uitspattingsboek, en het helpt nog ook!

Als je aan een pagina begint weet je nooit van tevoren hoe het zal gaan worden. Je blijft gewoon doorgaan tot je tevreden bent. Papier is geduldig; mooie achtergrond, een plaatje plakken, tekst toevoegen, tekeningetje erbij, mooi randje eromheen enz. Eigenlijk is alles te verwerken in een art-journal, als het maar blijft plakken. Denk aan concertkaartjes, foto’s, servetten, mooie quotes uit bladen, maar ook zand, schelpen, wol, bladeren, stof. En terwijl je zo bezig bent raakt je papier vol en je hoofd steeds leger.

Ook als je zwanger bent is art journaling een geweldige manier om je zwangerschapsperiode vast te leggen. Tijdens deze periode gebeurt er veel met je lichaam. Er zijn heel veel standaard 9 maanden boeken te koop maar hoe leuk is het om je eigen unieke exemplaar temaken. Met dit persoonlijke art journal vergeet je nooit meer hoe bijzonder het was om zwanger te zijn en biedt je een ruimte om je ervaring op papier te zetten.

Deze workshop Art journaling bestaat uit 5 lessen en start op 9 oktober 2017 om de week en wordt gegeven door Esther Limonard. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Prijs: € 60,00 voor 5 lessen of 5x € 12,00, inclusief alle materialen

Data: 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december

Locatie: Ont-moet Jezelf, Van Hogendorpplantsoen 28 – Dordrecht

Inschrijven kan door middel van het sturen van een email naar ontmoetjezelf2017@gmail.com o.v.v. workshop art-journaling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *